Adózás és tanácsadás

Adózás és tanácsadás Révkomáromban

Mit kínálunk

Részletek megtekintése

Miért pont mi

Részletek megtekintése

Kapcsolat felvétele

Részletek megtekintése

Információ

Adózás és tanácsadás Révkomáromban:

Személyre szabott szlovákiai adóoptimalizálást nyújtunk magánszemélyek, magánvállalkozók, illetve vállalatok számára. Személyes, telefonos és igény esetén online konzultációt biztosítunk. Az adóoptimalizálás területe kulcsfontosságú a vállalkozásoknak. Forduljon hozzánk bizalommal és mi megtaláljuk a vállalkozása számára a legmegfelelőbb megoldást.

Mit kínálunk

Az alábbi szolgáltatásokat tudjuk nyújtani Szlovákiában:

  • Üzleti tanácsadás
  • Könyvelési tanácsadás
  • Adóoptimalizálás
  • Könyvelési dokumentumok ellenőrzése
  • Könyvelési eljárások ellenőrzése

Miért pont mi?

Miért válasszon minket:

Okleveles közgazdászaink több mint 70 sikeres adóvizsgálatot tudhatnak maguk mögött Szlovákiában. Tehát többéves tapasztalatuk van ezen a szakterületen. A referenciák részben láthatóak a szakterület iskolázásain megszerzett okleveleik.

Tapasztalataink alapján viszont inkább azt ajánljuk, hogy előzzék meg a szlovák adóhatósági vizsgálatokat, mégpedig a fenti tanácsadások segítségével, amelyek ügyfeleink számára természetesen elérhetőek. Más szavakkal az adóügyi kérdéseket nem utólag kell oldani, hanem elejét kell venni az esetleges hibáknak, ezért mi Önnek figyelemmel követjük a szlovákiai adóváltozásokat.

A célunk az, hogy élete munkája biztonságban legyen.

Nagy előnyünk, hogy ügyfeleink számára igény esetén ajánlani tudunk magas minőségű partneri könyvelőirodákat Magyarországon (Tatabánya, Komárom), illetve Csehországban (Prága), amelyek tudják nyújtani az alábbi szolgáltatásokat: adótanácsadás Magyarországon, és adótanácsadás Csehországban.